شرایط صادرات در اتحادیه اروپا

  • شرایط صادرات در اتحادیه اروپا چگونه است؟
  • برای صادرات محصول خود به خارج از اتحادیه اروپا باید چه الزامات اساسی خاصی را رعایت کنید؟
  • چگونه می توانید صادرات داشته باشید؟

راه های مختلفی برای صادرات محصول وجود دارد. به عنوان مثال، می توانید مستقیماً به خریدار در بازار صادراتی خود صادرات داشته باشید. این می تواند یک شرکت یا یک مصرف کننده دیگر باشد. از طرف دیگر، به خصوص شرکت های بسیار کوچک اغلب به طور غیر مستقیم از طریق پلتفرم های تجارت الکترونیک صادرات دارند.

شرایط صادرات در اتحادیه اروپا

چه کسی می تواند صادرات داشته باشد؟

شما معمولاً باید در اتحادیه اروپا به عنوان یک شرکت یا مؤسسه تجاری دائمی تأسیس شوید. این شامل ثبت نام برای اهداف مالیات بر ارزش افزوده می شود.
به طور کلی، شما همچنین باید در ثبت نام تجاری ملی ثبت نام کنید. برای اطلاعات بیشتر، با اتاق بازرگانی محلی خود تماس بگیرید.
اگر مقیم غیر اتحادیه اروپا هستید، برای انجام یک فعالیت تجاری مستقل باید مجوز کار داشته باشید. علاوه بر این، شما باید فردی مستقر در اتحادیه اروپا را پیدا کنید که مایل باشد از طرف شما به عنوان صادرکننده عمل کند (به عنوان مثال یک ارائه دهنده خدمات لجستیکی یا نماینده گمرک).

چگونه به عنوان صادرکننده ثبت نام کنیم؟

به عنوان یک صادرکننده اتحادیه اروپا، باید در اداره گمرک ذیصلاح برای یک شماره به اصطلاح ثبت و شناسایی فعالان اقتصادی (EORI) درخواست دهید.
EORI یک شماره شناسایی است که در سرتاسر اتحادیه اروپا معتبر است و برای تمام اظهارنامه های صادراتی گمرکی به آن نیاز دارید.

نکته: این فرآیند ممکن است مدتی طول بکشد، بنابراین به خوبی از قبل استفاده کنید.

ثبت نام صادرکننده

قراردادهای تجاری ترجیحی

اگر می‌خواهید به کشوری صادر کنید که اتحادیه اروپا با آن توافقنامه تجارت ترجیحی دارد و از تعرفه‌های پایین‌تر بهره می‌برد، ممکن است لازم باشد برای وضعیت صادرکننده مجاز (EA) یا بسته به توافق، درخواست کنید تا تبدیل به یک صادرکننده مجاز شوید. صادرکننده ثبت شده (REX). EA در و REX از طریق اداره گمرک ملی شما اعمال می شود.
به‌عنوان یک فرد مجاز، می‌توانید «اعلامیه مبدا» و به‌عنوان صادرکننده ثبت‌شده «اظهار مبدأ» را نیز فراتر از آستانه‌های ارزشی برای محموله‌ها که در قرارداد مربوطه تعریف شده است، تهیه کنید. این اظهارنامه ها یا بیانیه ها بیان می کنند که محصولاتی که قرار است صادر شوند با قوانین مبدأ تعیین شده در یک قرارداد تجاری خاص مطابقت دارند.

قرارداد ترجیحی

مطالب مرتبط

اظهارنامه صادراتی

اظهارنامه صادراتی یا اسناد تهیه شده برای صادرات حداقل تا حدی برای واردات در کشور مقصد نیز کاربرد دارد. بنابراین، تهیه آنها باید الزامات مربوطه را در نظر بگیرد و در صورت امکان باید با خریدار شما به عنوان واردکننده هماهنگ باشد.

ساده سازی های بالقوه برای صادرات در اتحادیه اروپا

اگر اغلب صادر می کنید و کارکنان آگاه و سازمانی قابل اعتماد در مورد فرآیندهای گمرکی دارید، می توانید برای اظهارنامه های گمرکی ساده که در کد گمرک اتحادیه (UCC) پیش بینی شده است، درخواست دهید. در این رابطه، معامله گران با تجربه تر ممکن است وضعیت یک فعال اقتصادی مجاز (AEO) را نیز در نظر بگیرند.

شرایط صادرات در اتحادیه اروپا

آیا صادرات محصول شما در اتحادیه اروپا محدود شده است؟

صادرات کالاهای خاص یا صادرات یک محصول به یک کشور مقصد خاص ممکن است ممنوع یا محدود شود. ممکن است به مجوز یا مجوز نیاز داشته باشید.
در TARIC بررسی کنید تا ببینید آیا برای محصول خود به مجوز صادرات نیاز دارید یا خیر.
محدودیت های صادراتی را در نقشه تحریم های اتحادیه اروپا بررسی کنید.
برای برخی از محصولات ممکن است استثنائاً محدودیت های ملی کشور عضو شما وجود داشته باشد که باید با مقامات ذیصلاح آن بررسی کنید.

شرایط صادرات در اتحادیه اروپا

انواع اصلی محصولاتی که محدود یا ممنوع هستند

آیا محدودیتی در بازار صادراتی شما وجود دارد؟

همچنین باید اطمینان حاصل کنید که کشوری که می خواهید به آن صادرات داشته باشید هیچ گونه ممنوعیت یا محدودیتی را برای محصول شما اعمال نمی کند که آن را از ورود به کشور یا عرضه در بازار آن منع کند. اگرچه خریدار شما معمولاً مسئولیت واردات و همچنین استفاده یا بازاریابی محصول شما را بر عهده می‌گیرد، اما برای معاملات موفق و پایدار باید از ممنوعیت‌های واردات و همچنین محدودیت‌های واردات در کشور واردکننده آگاه باشید.
برای توضیح جامع محدودیت‌ها در کشورهای مختلف مقصد، به My Trade Assistant مراجعه کنید.
علاوه بر این، می توانید توضیحات کلی در مورد انواع محدودیت ها را در بخش کالا بیابید.

شرایط صادرات در اتحادیه اروپا

کدام تعرفه برای محصول شما اعمال می شود؟


ممکن است زمانی که محصول شما در بازار صادراتی عرضه می شود باید برای آن تعرفه پرداخت شود. تعرفه های اعمال شده کشورهای مقصد مختلف را در My Trade Assistant خواهید دید
این بستگی به توافق و قرارداد شما با خریدار دارد، اما در بیشتر موارد توصیه می شود که ترخیص واردات را به خریدار بسپارید که پس از آن حقوق گمرکی و همچنین مالیات و عوارض اضافی را که در هنگام واردات دریافت می شود، پرداخت می کند. به خاطر داشته باشید که دومی به قیمت محصول شما در بازار صادراتی شما می افزاید. این به اصطلاح هزینه زمین هنوز باید رقابتی باشد.

شرایط صادرات در اتحادیه اروپا

تعرفه واردات چیست؟
آیا شرکت من می تواند از توافقنامه تجارت ترجیحی بین اتحادیه اروپا و کشور مقصد بهره مند شود؟
اگر اتحادیه اروپا با کشور مقصد، توافقنامه تجارت ترجیحی داشته باشد، ممکن است محصول شما کاهش یابد یا حتی به طور کامل حذف شود. این عوارض گمرکی نامیده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
×