صادرات میوه ایران (صفر تا 100 مراحل صادرات میوه)

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

آنچه که در این مقاله خواهید خواند؟

 

صادرات میوه ایران یکی از پرسودترین و پرطرفدارترین تجارت ها در بین تجار و کشاورزان است. همه می دانیم که ایران به دلیل شرایط آب و هوایی عالی که در چهار فصل دارد، در تمام ایام سال میوه برای صادرات آماده و محیا است و این موضوع یک امتیاز خیلی خوب برای ما در ایران محسوب می شود.

میوه هارا می توان به صورت میوه ی تازه، میوه ی خشک، کنستانتره، پوره، کمپوت و کنسرو تولید کرد و با معرفی محصولات خود به کشور های مختلف ، بستری را فراهم کنیم تا برای خرید میوه به ما رجوع کنند.

سود خوب صادرات میوه

سود خوب ناشی از صادرات میوه ایران سبب شده تا تاجران زیادی در این زمینه سرمایه گذاری کنند. علاوه برآن ، کشاورزان نیز به دلیل پایین بودن قیمت تمام شده میوه در کشور مان، تمایل دارند محصولات خود را که با رنج و زحمت فراوان به ثمر رسانده اند با قیمت مناسب تر به کشورهای اروپایی و عربی صادر کنند.

میوه صادراتی در چه کشورهای خواهان دارد

کیفیت عالی میوه های ایرانی بر هیچ کسی پوشیده نیست و در مرزهای مشترک و غیر مشترک طرفداران خاص خودش را دارد، از این رو اکثر تولیدات میوه در ایران به کشور هایی مثل روسیه، امارات، ترکمنستان، قطر، عراق، آذربایجان، پاکستان، افغانستان و قزاقستان صادر می گردد.
از بین این کشور ها روسیه و قطر ، بیشترین حجم واردات میوه از ایران را سهم خودشان کرده اند.

چه میوه های صادر می شوند

سیب درختی، انار، کیوی، لیمو شیرین، لیمو ترش، پرتقال، زردآلو، گیلاس، آلبالو، هلو، شلیل، آلو، انگور، خرمالو، به، گلابی و … میوه هایی هستند که در راس صادرات میوه ی ایران به کشورهای اروپایی و غیر اروپایی قرار دارند.
سیب یکی از کالاهای اصلی صادراتی ایران به روسیه است. بطوریکه ایران در 9 ماهه نخست سال2021 صادرات خود به این کشور را 2.5 برابر کرده و به 125 هزار تن رسانده است.
پس از آن، کیوی با 37 هزار تن، هندوانه 27.4 هزار تن، هلو و شلیل 26.6 هزار تن، کشمش 12.2 هزار تن، خرما 7.4 هزار تن قرار دارند.
تقریباً تمام میوه‌های ایرانی صادر شده به روسیه در سال2021 افزایش چشمگیری داشته و تنها صادرات انگور، هلو، گیلاس، آلو کاهش یافته است. طبیعتاً سرمای بهاره که بخشی از برداشت میوه‌های هسته‌دار را در ازبکستان خراب کرد، در برداشت آن در ایران نیز تأثیر دارد.

مراحل صادرات میوه

مراحل صادرات میوه ایران بسیار حساس و نظام مند می باشد، افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند بایستی از قوانین صادرات میوه اطلاع داشته باشند. از مهم ترین قوانین صادرات میوه ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1.  شناخت و آشنایی از بازارهایی که می توانید به راحتی محصول مورد نظر خود را ارسال کنید
  2. شناخت کامل از شرکتی که قرار است محصولات صادر شده را به آن شرکت تحویل دهید
  3. پرداخت تعرفه های مربوطه صادرات میوه
  4. مراجعه به یکی از شرکت های ترخیص کالا
  5. عقد قراردادهای لازم
  6. رعایت استانداردهای لازم برای بسته بندی و نگهداری محصولات قابل صادر
  7.  اخذ و دریافت تاییدیه از وزارت بهداشت
  8. اخذ مجوز خروج از گمرک
  9. جلوگیری از طولانی شدن زمان ارسال آن
  10. هماهنگ شدن با واحد لجستیک
  11. انجام تحقیقات بازار شناسی
  12. محاسبه هزینه های صادرات میوه
  13. انجام تبلیغات بسیار حرفه های و هدفمند
  14. انتخاب یکی از راه های بسیار موثر برای انتقال و جا به جایی میوه

صادرات:

هلدینگ میعاد پژوهان دادآفرین با عرضه با کیفیت ترین میوه های مرغوب کشور ایران به بازارهای صادراتی بین المللی معتبر، تبدیل به نامی شناخته شده و معتبر در کشورهای هدف شده است.
میوهای صادراتی، پس از دست چین شدن، در کارگاه های مجهز شرکت آفت زدایی شده و سپس عملیات سورت و بسته بندی روی میوه های مورد نظر انجام میپذیرد.
استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا در بسته بندی از جمله اتمسفر کنترل شده، نانو تکنولوژی در پلاستیک بسته بندی، خلاء و انواع پوشش های نگهدارنده ارگانیک باعث حفظ تازه گی و مرغوبیت محصول تا مقصد و استفاده مصرف کننده نهایی از عطر و طعم واقعی میوه ایرانی گردیده است.
این شرکت همچنین جهت حمل و نقل میوه و سبزیجات از مجهزترین کانتینرهای زمینی و دریایی مجهز به سیستم های کولینگ و کنترل برودت، رطوبت و گردش هوا استفاده می کند. شرایط حمل و نگهداری هر محصول با توجه به طول مسیر و شرایط آب و هوایی، جداگانه محاسبه و تنظیم می گردد.
میوه و محصولات هلدینگ میعاد پژوهان دادآفرین هم اکنون به مقاصد صادراتی نظیر کشورهای حاشیه عربی و اروپایی صادر میگردد.

واردات:

هلدینگ میعاد پژوهان دادآفرین با دارا بودن تجربه موفق در ارائه خدمات تخصصی بازرگانی و با تکیه بر شبکه ارتباطی گسترده بین المللی و بکارگیری روشهای کاملا تخصصی و علمی، اقدام به واردات انواع میوه های گرمسیری شامل موز، آناناس MD2 و آناناس F2، نارگیل، انبه از معتبرترین تولیدکنندگان کشورهای گرمسیری مانند اکوادور، هندوستان و فیلیپین نموده است.
میوه های وارداتی در بهترین مناطق و تحت نظارت دقیق فرآوری و بسته بندی می گردد.
در خصوص موز به منظور ارائه خدمات مناسب بازرگانی به مشتریان محترم ، هلدینگ میعاد پژوهان دادآفرین با بهره گیری از تجهیزات مدرن رنگ آوری موز، امکان عرضه موز رنگ آوری شده را به مصرف کننده نهایی دارا می باشد.

افزایش‌ عرضه میوه و خشکبار ایران به بازار روسیه یکی از دلایل مشکلات عرضه‌کنندگان میوه از مولداوی و ازبکستان در سال گذشته است. چون ایران می‌تواند طیف گسترده‌ای از میوه‌ها را تقریباً در تمام طول سال عرضه کند که از این بابت نسبت به رقبای خود متمایز می‌شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]

یک پاسخ

  1. با عرض درود و ادب،
    جمشیدی هستم، از شرکت بی‌سی هاروست BC Harvest Foods Inc (تولید و واردات مواد غذایی) در ونکوور کانادا با شما تماس میگیرم. مدت زمانی ست که ما در زمینه واردات میوه جات ایرانی پسند از خاورمیانه به کانادا فعال هستیم. همچنین، علاقمند به تهیه این میوه جات از بازار ایران برای ارسال به کانادا هستیم، از جمله گوجه سبز، آلو شکر پاره، به، انار، پسته خام، انجیر، و غیره، از کانال‌های دریایی و هوایی. در صورت تمایل شما، خوشحال میشوم صحبتی در اینباره با شما داشته باشیم.
    پتنسیال میزان خرید سالانه ما از ایران، بالغ بر ۱۰ کانتینر ۲۰ فوتی خواهد بود.
    لطفا در صورت تمایل به گفتگو در اینباره، آدرس ایمیل یا شماره واتزاپ بخش صادرات خود را برای ما ارسال فرمائید.
    با سپاس،
    مجید جمشیدی
    BC Harvest Foods Inc
    http://www.arvand.ca
    ۰۰۱۶۰۴۶۵۷۱۳۱۴ (واتزاپ)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×