هلدینگ بازرگانی میعاد پژوهان داد آفرین با 21 سال تجربه در زمینه واردات و صادرات و ترخیص کالا در کنار شما عزیزان می باشد.
واردات کالا به معنای ورود کالاها و سرویسها به کشورها از طریق مرزها و دریافت آنها از مراکز گمرکی است. این فرآیند، یکی از اجزای حیاتی تجارت بینالمللی و روابط اقتصادی کشورها محسوب میشود. واردات کالاها باعث افزایش تنوع محصولات موجود در بازارها، تامین نیازهای کشورها به کالاها و مواد اولیه، بهبود سطح زندگی مردم و ایجاد رقابت در بازارها میشود.
لزوم تجربه و تسلط به قوانین تجارت بینالمللی در امر واردات و صادرات کالا، فعالیت در این زمینه را به حوزهای تخصصی تبدیل کرده است. بهطورکلی در واقع بهتمامی کالاهایی که از راههای هوایی، زمینی یا دریایی به کشور میآیند، واردات گفته میشود.
شرکت بازرگانی بین المللی میعاد پژوهان دادآفرین چه خدماتی برای واردات ارائه میدهد:
در برخی کشورها به دلیل عدم وجود شرایط کافی و نیروی کار متخصص برای تولید برخی کالاها و تکنولوژیهای خاص کمبودهایی وجود دارد. از همین رو بخش خصوص و دولتی واردات کالا را بهترین گزینه میدانند. واردات کالا مراحل بسیاری دارد و کسانی که علاقهمند به فعالیت در این حوزه هستند میبایست قدمبهقدم تمامی مراحل را به انجام برسانند. واردات کالا را میتوان به دو مرحله کلی تقسیم کرد. مرحله اول خرید یا تأمین کالای موردنظر است و مرحله دوم پروسههای مربوط به ترخیص از گمرک. در این بخش هر دو مرحله را بهصورت مختصر بررسی میکنیم.
چین بزرگترین صادرکننده کالا به ایران و مهمترین شریک تجاری ماست. تهیه مواد اولیه یا ماشینآلات تولید بسیاری از کالاها در داخل کشور امکانپذیر یا در مواردی بهصرفه نیست؛ از همین رو بسیاری از شرکتها، مجموعههای تولیدی و دانشبنیانها و دیگر بخشهای فعال اقتصاد، با استفاده از کالاهای وارداتی نیازهای خود را برطرف میکنند.
چین بیش از ۲۸ درصد تولید جهانی را در اختیار دارد و نزدیک به یک دهه است که از نظر تولید اقتصاد اول جهان است. محصولات مصرفی عمده صادرات چین را تشکیل میدهند اما بخش دیگری از واردات ایران از چین دستگاههای صنعتی و قطعات آنهاست. از دستگاه بستهبندی زعفران و قهوه گرفته تا قالبهای بزرگ چندتنی. از سوی دیگر بازارهای ایران و خیلی کشورهای دیگر پر شده است از کالاهای ریز و درشتی مثل گلس و گوشی هوشمند که در چین ساختهوپرداخته شدهاند.
کشور چین یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکای تجاری ایران بوده است و همچنان بسیاری از کالاهای موردنیاز کشورمان را تأمین میکند. به دلیل محدود شدن مراودات تجاری ایران با سایر کشورها، واردات از چین در سالهای اخیر افزایشیافته است.
واردات از دبی، حملونقل و ترخیص به ایران کمهزینه و مقرونبهصرفه است. دبی در همسایگی ایران است و بازرگانان با سرعت و هزینه کمتری نسبت به کشورهای دیگر میتوانند محمولهی خود را وارد کشور کنند. این امر منجر به علاقه بازرگانان ایرانی به تجارت و واردات کالا از دبی شده است.
نکته دیگر در شرایط فعلی این است که واردات از دبی منجر به تسهیل روند خرید محصولات کشورهایی میشود که در حال حاضر ایران را تحریم کردهاند. در واقع شرکتهای ایرانی میتوانند برای واردات محصولات موردنظر خود، دفتر بازرگانی میعاد پژوهان در دبی را بهعنوان مقصد دریافت کالا معرفی کنند و پس از ورود محموله وارداتی به دبی برای ارسال آن به ایران اقدام کنند.
امارات برخلاف چین نه نیروی کار قابلتوجهی دارد و نه تولید آنچنانی. در عوض ثروت نفتی پیشرانه امارات شد تا با توسعه زیرساختهای استراتژیک فضا را برای جذب سرمایهگذاری و تبدیلشدن به قطب تجاری فراهم کرد. این کشور دارای نرخ آزادی اقتصادی بسیار بالایی است. نرخ آزادی اقتصادی امارات متحده عربی ۷۰.۲ است که اقتصاد این کشور را به سی و سومین اقتصاد آزاد در سال ۲۰۲۲ تبدیل میکند.
طبق آمار واردات ایران برترین تأمینکنندگان ایران این کشورها هستند که در حدود سهچهارم (۷۹.۱٪) تجارت بینالمللی ایران را شامل میشوند: چین (۲۷.۸٪)، امارات متحده عربی (۱۸.۱٪)، آلمان (۵٫۹٪)، هند (۵.۶۴٪)، کره جنوبی (۴.۵۵٪)، ترکیه (۴.۵٪)، برزیل (۴.۵٪)، ایتالیا (۳.۹۳٪)، روسیه (۲.۳۹٪) و سپس فرانسه (۱.۸۶٪) سهم از واردات به ایران را دارند.