خرمای صادراتی

خرما صادراتی ایرانی در کشورهای مختلفی خواهان دارد؛ چرا که از کیفیت بالایی برخوردار بوده و طعم و مزه‌ی بسیار عالی دارد. صادرات خرما به هند، صادرات به مالزی، صادرات به ترکیه، صادرات به پاکستان و حتی کشورهای اروپایی هم از ایران صورت می‌پذیرد. بنابراین روشن است که تولیدکنندگان این کشور توانسته‌اند در حوزه صادرات خرما به موفقیت برسند. هر یک از انواع خرماهای صادراتی ایرانی در منطقه‌ای از کشور به خوبی رشد می‌کند، بنابراین مردم هر منطقه می‌توانند بسته به نوع خرمایی که پرورش می‌دهند به سایر کشورها صادرات داشته باشند.

مشخصات خرمای صادراتی

دسته محصولات

دسته محصول

خشکبار

وضعیت

وضعیت

موجود

بارها

نوع فروش

بصورت عمده

جزئیات ارسال​

جزئیات ارسال

دریافت با پست و باربری در سراسر کشور

خواص خرمای صادراتی:

  • شیرین کننده‌ای طبیعی
  • کمک به سلامت استخوان ها
  • کنترل کننده قند خون
  • مفید برای سلامت چشم ها
  • مفید برای سلامت دهان و دندان
  • مفید برای کاهش وزن
  • مفید برای سلامت قلب
  • سرشار از آنتی اکسیدان
  • کمک به سیستم ایمنی بده
  • سرشار ازکلسیم، آهن، منیزیم، ریبوفلاوین، تیامین، روی و فولات
خرما صادراتی

انواع خرمای صادراتی ایران

انواع خرما از قبیل خرمای شاهانی، خرمای کبکاب، زاهدی، استعمران (سایر)، ربی و خرمای پیارم در لیست صادرات قرار دارد که گونه پیارم، گرانترین نوع خرمای صادراتی به حساب می آید.

انواع خرمای صادراتی

چه پارامتر هایی برای صادرات بهترین خرمای ایرانی به کشور مقصد حائز اهمیت است ؟

استانداردها​

استانداردها

فرهنگ مصرف​

فرهنگ مصرف

میزان تقاضا​

میزان تقاضا

قیمت بازار​

قیمت بازار

کیفیت

کیفیت

معرفی مرغوب ترین و با کیفیت ترین انواع خرما جهت صادرات

خرمای پیارم برای صادرات

گرانترین خرمای صادراتی ایران همین محصول می باشد. پیارم، محصول نخلستان های استان هرمزگان، دومین استان خرماخیز ایران است. میزان رطوبت آن ۱۵% و در نخلستان های میناب، حاجی آباد و رودان تولید می شود. پیارم قابلیت صادرات به کشورهای اروپایی و کانادا را دارد.

خرمای صادراتی پیارم

خرمای مضافتی صادراتی

بیشترین حجم صادرات خرما در ایران مربوط به خرمای مضافتی بم می باشد. این میوه عمدتا در بم کرمان تولید و بسته بندی می شود اما کهنوج و جیرفت در استان کرمان، سراوان و ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان نیز این نوع خرما را تولید می کنند.
خرمای مضافتی بم در بین سایر خرماها از رطوبت بالاتری برخوردار است که میزان آن بسته به زمان برداشت بین ۱۵ الی ۳۵ درصد می باشد. در منطقه بم سالانه حدود ۷۰ الی ۸۰ هزار تن خرمای مضافتی تولید می شود که بخشی از آن برای مقاصد صادراتی در اختیار تجار و شرکت های صادرات خرما قرار می گیرد.

خرمای مضافتی صادراتی

خرمای صادراتی کبکاب

استان بوشهر بزرگترین تولید کننده خرمای کبکاب در ایران می باشد. رطوبت این گونه از خرمای صادراتی، حدود ۱۸% بوده که میزان رطوبت آن با توجه به زمان برداشت متغیر می باشد. بوشهر سومین استان خرما خیز کشور است و شهرهای دشتستان، تنگستان، دشتی و برازجان در این استان مشغول به تولید خرمای کبکاب صادراتی هستند.

خرمای کبکاب صادراتی

برای خرید و استعلام قیمت روز خرمای صادراتی با ما در تماس باشید.

شما می توانید از مشاوره های رایگان متخصصین فروش ما برای صادرات محصولات به روسیه یا کشورهای اروپایی مانند آلمان و انگلستان در کار تجارت خود بهره ببرید.

مصرف کنندگان خرما صادراتی چه کشورهای هستند؟


به غیر از هند، کشورهایی چون : استرالیا، اسپانیا، اتریش، عمان، روسیه، یونان، هنگ کنگ، آلمان، مالزی، گرجستان و حتی عراق، کشورهایی هستند که انواع خرمای صادراتی را از ایران خریداری می کنند. همانگونه که اشاره شد، این میوه صادراتی ایران به بیش از 70 کشور دنیا به فروش می رسد و کشورهای مذکور تنها تعداد کمی از کشورهای خریدار خرمای ایران هستند.
واحد تامین هلدینگ میعادپژوهان ، بعنوان خریدار خرما از کشاورز و در قالب قرارداد همکاری، سالانه حجم مشخصی از تولیدات این عزیزان را پیش خرید و برای بسته بندی و صادرات، روانه سالن های بسته بندی می کند تا این میوه را به صورت ساده و در موارد خاص و به سفارش مشتری، به صورت خشک شده در جعبه و کارتن های مناسب صادرات بسته بندی نماید.
برای استعلام قیمت خرمای صادراتی و همچنین خرید و فروش این محصول می توانید همه روزه از طریق شماره های درج شده در سایت شرکت، با بخش فروش و یا دپارتمان صادرات تماس گرفته و اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 3.5]
×