صادرات آبزیان دریایی

صادرات آبزیان دریایی از سال ها قبل، منبع تأمین غذاهای دریایی و بخشی مهم در رژیم های غذایی انسان ها بوده و به طور فزاینده ای منبع اصلی با ارزش اقتصادی هستند. ایران نیز پتانسیل خوبی برای تجارت آبزیان در بازارهای جهانی دارد. صادرات ماهی، میگو و خاویار ایرانی ارز آوری خوبی در حوزه صادرات دارد.صادرات انواع ماهی ها شامل ماهی های تازه، منجمد، ماهی دودی، ماهی خشک و ماهی هایی است که هم از آبزی پروری (مزارع پرورش ماهی) و هم ماهی های وحشی از آب های شیرین و اقیانوسی تهیه می شوند.

مشخصات آبزیان دریایی صادراتی

دسته محصولات

دسته محصول

آبزیان دریایی

وضعیت

وضعیت

موجود

بارها

نوع فروش

بصورت عمده

جزئیات ارسال​

جزئیات ارسال

دریافت با پست و باربری در سراسر کشور

بازاریابی و شناخت آبزیان دریایی برای صادرات

برای خرید ماهی و خرید تن ماهی و یا فروش ماهی می توانید با بازرگانان هلدینگ میعادپژوهان به صورت مستقیم در ارتباط باشید.
هلدینگ میعادپژوهان با ایجاد رابطه همکاری در پروژه‌های اجرایی خود به فکر ارتقاء سطح کیفی و کمی تولیدات شیلاتی کشور است.

همه چیز درباره ی شرایط صادرات آبزیان دریایی به روسیه

همه می دانیم که روسیه یکی از قطب های مهم تجارت و صادرات و واردات برای ایران محسوب میشود. تاجران ما در ایران تمایل زیادی به تبادل کالا با روسیه داشته و دارند. کشورهایی مثل روسیه و چین، در زمره ی کشورهایی هستند که بیشترین مصرف ماهی در وعده های روزانه ی آن ها مشاهده می شود و از آنجایی که ایرانیان در حوزه پرورش آبزیان مختلف از جمله انواع ماهی و میگو تجربه و سابقه طولانی دارند از بین کشورهای واقع شده در قاره آسیا، مهم ترین قطب صادرات ماهی معرفی خواهیم شد.
صادرات آبزیان می تواند سود خوبی را برای تجار ایرانی ایجاد کند با توجه به گزارش‌های واصله از بین آبزیان ایرانی صادرات قزل آلا در صدر محصولات صادر شده به روسیه می باشد.
قزل آلای ایرانی یکی از پرطرفدارترین آبزیانی است که در ایران تولید و صادر می شود. نه تنها روسیه، بلکه کشورهای زیادی خواهان واردات قزل آلای ایرانی به کشور خود می باشند. تجارت و واردات و صادرات ماهی و آبزیان، یکی از پر رونق ترین بازارها در ایران بوده که خوشبختانه گذر زمان چیزی از گستردگی و رونق آن کم نکرده است.
صادرات ماهی به روسیه یکی از پر سودترین تجارت ها در بین تجارت آبزیان برای ما به شما می رود و دلیل آن هم روابط خوب سیاسی و اقتصادی و مرزهای مشترک زمینی و دریایی است که ایران با روسیه دارد. این مرزهای مشترک از هزینه های گزاف حمل و نقل میکاهند که این موضوع تاثیر زیادی بر روی افزایش سود بازرگانان ماهی خواهد داشت.
شرایط صادرات ماهی به روسیه، شامل بررسی نیازهای بازار روسیه و مردم به انواع ماهی ها از طریق کد گمرکی، یافتن خریدار ها، توافق با خریدار، پرداخت هزینه ها، بیمه و … می شود.

شرایط صادرات آبزیان دریایی

صادرات آبزیان دریایی به چین

کشور ایران هم سهم خوبی برای صادرات ماهی به چین دارد. بازار کشور چین برای خوراک های دریایی بسیار مساعد و مناسب است. پرورش دهندگان آبزیان زیادی در ایران فعالیت می کنند و انواع ماهی ها را برای صادرات به کشور چین آماده و بسته‌بندی کنند.
امروز ، بخش ماهی و غذاهای دریایی فرآوری شده این کشور در سال 2019 بالغ بر 37823 میلیون دلار است. به موازات این رشد ، واردات محصولات غذایی دریایی تازه یا منجمد چین به سرعت در حال گسترش است. در مقایسه جهانی ، بیشترین درآمد در بازار چین ایجاد می شود که طبق پیش بینی ها سالانه 3.8٪ رشد می کند.
درآمد هر شخص 26.49 دلار آمریکا و میانگین درآمد مصرف سرانه در سال 2019 در حدود 2.3 کیلوگرم است. این باعث می شود که شرکت های بازرگانی ایران با تمرکز بر این کشور بتوانند میزان صادرات کشور را افزایش دهند.
انواع کنسرو ماهی، ماهی تازه، ماهی خشک، ماهی دودی شده و ماهی منجمد برای تجارت ماهی به چین از ایران آماده و بسته بندی می شوند. علاوه بر کشور ایران، ایرلند هم سهم زیادی برای صادرات ماهی به چین دارد. حمل و نقل محموله های صادراتی از کشورهای صادر کننده به سمت کشور چین از طریق مرزهای دریایی و بندرهای تجاری چین انجام می گیرد.

صادرات آبزیان دریایی به چین
میگو صادراتی

صادرات آبزیان دریایی به عراق

عراق طولانی‌ترین مرز خاکی را با کشورمان دارد. به نحوی که از شمال غرب کشور تا مناطق جنوبی را در برمی‌گیرد. همین مساله مهم‌ترین دلیل جذابیت صادرات به عراق برای تجار و تولیدکنندگان ایرانی است. آمارهای رسمی از گمرک نشان می‌دهد که ارزش دلاری صادرات کالاهای غیرنفتی ایران به عراق در سال 99 بیش از 9 میلیارد دلار بوده که رقم قابل‌توجهی است. اما برای بسیاری سوال است که بهترین راه صادرات به عراق از چه طریقی است.بیشترین میزان صادرات به همسایه غربی معمولا از گمرکات خسروی، مهران، غرب تهران، باشماق، کرمانشاه و پیرانشهر صورت می‌گیرد. ماهیهای گرمابی طرفداران زیادی در عراق دارند و بیشترین صادرات این ماهی به همین کشور انجام می شود.

توضیحات تکمیلی درباره ی شرایط صادرات آبزیان دریایی

صادرات آبزیان دریایی ​

دریای شمال و دریای جنوب ما در ایران به لحاظ تولید و پرورش آبزیان و انواع ماهی، یکی از مهم ترین عواملی است که وابستگی ما را به فروش و اقتصاد نفتی کم خواهد کرد. در واقع دریاهای ایران حکم یک منبع طبیعی برای رونق هر چه بیشتر اقتصاد کشور را دارد. دریاها سرشار از مواد غذایی پر پروتئین مانند ماهی ها هستند که خوشبختانه ما ایرانی ها در پرورش و صید و طبخ این گونه جانوری، بسیار مهارت داریم. به همین دلیل است که میگوییم صادرات ماهی به کشورهای همسایه میتواند یکی از اصلی ترین محرک ها برای به حرکت دراوردن چرخ اقتصاد کشور باشد.
یکی از مهم ترین آبزیانی که سالانه بخش زیادی از صادرات را به خود اختصاص می دهد، ماهی قزل آلاست. متوسط تجارت سالانه ی قزل آلا به ده هزار تن خواهد رسید و خوشبختانه این عدد خوبی برای تجارت ماهی به شمار می آید. علاوه بر ماهی قزل آلا محصولات دریایی دیگری مانند میگوها، ماهی های سی بس، گوشت ماهی خاویار و خود خاویار و انواع تن ماهی نیز در دسته ی محصولات آبزی صادراتی ایران قرار دارند.

نکات مهم در صادرات آبزیان دریایی

  • یکی از مهم ترین نکاتی که در صادرات آبزیان باید رعایت شود، بسته بندی ان هاست. یک بسته بندی محکم و شیک، می تواند تاثیر زیادی بر روی بازار آبزیان مختلف از جمله میگو، ماهی، قزل آلا و خاویار و … داشته باشد.
  • یک تاجر باید کاملا حواسش به تغییرات ارزی و اتفاقات و محدودیت های جهانی که برای ایران به وجود می آید باشد، چرا که این موضوعات به صورت مستقیم می توانند بر روی قیمت آبزیان نیز تاثیر بگذارند.
  • توجه به بازاریابی های بین المللی یکی دیگر از پله ها موفقیت ایران در زمینه ی تجارت ماهی است. با بررسی سبد غذایی مردم در کشورهای مختلف، به راحتی می توان یک بازاریابی بین المللی خوب را پیاده سازی نمود.
  • طبیعتاً صادرات ماهی به کشورهایی که مرز مشترکی با ایران دارند، بسیار سود آورتر از کشورهای دورتر می باشد. بنابراین حفظ بازار ماهی کشورهای همسایه باید یکی از مهم ترین اهداف صادرات ماهی به شمار آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
×