سوالات متداول حوزه صادرات ، واردات و ترخیص کالا
کارشناسان ما همواره آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان هستند.
در مورد قیمت شما باید قیمت CIF یا CFR در کشور مقصد را ارائه کنید، چرا که وقتی با این روش ها قیمت را محاسبه کنید، اعدادی متفاوت به دست می آید و در مورد هر کشوری این قیمت فرق دارد. که این موضوع مانع از این می شود که مشتری قیمت کالا و محصول را در ایران کشف کند.
در صورت استفاده از این روش ها اگر مشتری از تاجران دیگری هم در ایران قیمت بگیرد، نمی تواند قیمت درب کارخانه ای کالا را به دست آورد، چرا که دیگر تاجران، مهارت کافی در محاسبه قیمت CIF یا CFR را ندارند و نمی توانند رقیبی برای شما باشند.
اگر شما در همان ابتدای کار قیمت درب کارخانه ای بدهید، در نهایت از شما قیمت CIF یا CFR را می خواهند و به این ترتیب اختلاف قیمت را پیدا می کنند و باعث می شود که به شما فشار آورند تا تخفیف بگیرند و با قیمت پایین تری خرید کنند.
هزینه کالا تا بندر، هزینه بسته بندی، هزینه کانتینر، هزینه ترخیص، هزینه THC، هزینه بارنامه، هزینه کرایه حمل، هزینه های امور گمرکی. این موارد هزینه های کلی است که برای قیمت تمام شده باید حساب کنید، دوستانی که مشاوره دارند می توانند این موارد را در مورد کالا خودشان محاسبه کنند و به صورت جدول ارسال کرده و مشاوران به آنها راهنمایی و مشاوره می دهند که آیا درست است یا خیر.
به عنوان مثال وقتی مشتری از شما سمپل می خواهد که هزینه آن صد دلار یا دویست دلار است، شما باید از حساب پی پال ما استفاده کنید، چرا که صرافی ها اغلب چنین مبالغ کمی را نمی پذیرند. پس از واریز مبلغ توسط مشتری و تایید شدن، می توانیم با شما تسویه کنیم.
امیدواریم تا به این مرحله جواب سوال های خود را دریافت کرده باشید، چرا که در این جلسه به سوال هایی که اغلب، افراد زیادی پرسیده بودند پاسخ دادیم.
در مراحل بعدی هم سعی می کنیم که جلسات پرسش و پاسخ بیشتری قرار دهیم تا شما عزیزان بتوانید مشکلات خود را حل کنید.
مسئله پر اهمیت دیگر در تجارت این است که ابتدا حتما اعتمادسازی کنید و سعی کنید اطمینان مشتریان خود را جلب کنید و سپس وارد بحث قیمت گذاری شوید، چرا که اگر در بخش اعتمادسازی موفق نباشید هیچ معامله ای شکل نخواهد گرفت.
بهترین راهکار برای اعتمادسازی این است که مشتری حضوری بیاید و از روند کار شما بازدید داشته باشد، که برای مشتریان خارجی این امکان وجود ندارد، پس با رسانه هایی مانند ویدئو، عکس و… می توانید این کار را انجام دهید.
ورود کالاهای فوق به دلیل اغفال خریدار ممنوع است.
تقسیم بندی کالاهای صادراتی و وارداتی
كالاهاي صادراتي و وارداتي به سه گروه تقسيم ميشوند:
1. كالاي مجاز – كالايي است كه صدور يا ورود آن با رعايت ضوابط نياز به كسب مجوز ندارد.
2. كالاي مشروط – كالايي است كه صدور يا ورود آن با كسب مجوز امكان پذير است.
3. كالاي ممنوع – كالايي است كه صدور يا ورود آن به موجب شروع مقدس اسلام (به اعتبار خريد و فروش يا مصرف ) و با به موجب قانون ممنوع گردد.
چنانچه کالای قاچاقی از کسی گرفته شود آیا پس از پرداخت جریمه نقدی اصل کالا را به صاحب کالا توسط گمرک عودت داده میشود یا خیر؟ اگر خیر به نفع چه شخصی ضبط میشود؟
خیر. کالا با حکم قاضی دادگاه به نفع دولت ضبط میشود و از طریق سازمان اموال تملیکی به مزایده گذاشته میشود.
اسناد مورد نیاز جهت استرداد حاصلفروش کالا به ترتیب مراحل زیر است:
۱ – حکم برائت دادگاه صالحه.
۲ – اصل نامه سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی مبنی بر مبلغ حاصلفروش کالا و سایر اطلاعات مربوط به نوع کالا
۳ – مراجعه به گمرک و درخواست واریز حاصلفروش کالا از ذیحسابی گمرک ایران.
۴ – درخواست ذیحسابی گمرک ایران از خزانه داری کل کشور.
۵ – واریز وجه از خزانه به حساب گمرک.
۶ – پرداخت یا استرداد در وجه ذینفع.
FCL – FCL در قبض انبار به معنای این است که کانتینر یک محموله ای می باشد.
میزان ارز مجاز همراه مسافر در هنگام خروج از کشور از مرزهای هوایی تا ۵۰۰۰ یورو و یا معادل سایر ارزها و مرزهای زمینی ، ریلی و دریائی تا ۲۰۰۰ یورو و یا معادل سایر ارزها می باشد. میزان ارز مجاز همراه مسافر جهت ورود به کشور از کلیه مرزها ۱۰۰۰۰ یورو و یا معادل آن سایر ارزها می باشد و مازاد آن باید اظهار گردد.
نرخ ارز بازار ثانویه را می توان از سامانه نظارت ارز ( سنا ) به دست آورد. نرخهای اعلام شده در این سایت که متعلق به بانک مرکزی می باشد بیانگر میانگین وزنی نرخ خرید و فروش ارز بر مبنای معاملات ثبت شده است. این سامانه از طریق آدرس زیر قابل دسترسی می باشد. www.sanarate.ir
رویه گمرکی است که براساس آن کالا های معینی می تواند تحت شرایطی بطور موقت به قلمرو گمرکی وارد شود. این کالاها باید ظرف مدت معینی که گمرک ایران تعیین می نماید بدون اینکه تغییری در آن ایجاد شود خارج گردد.
به سرویسی گفته میشود که علاوه بر حمل کالا (Door to Airport) امور ترخیص محموله مشتری را نیز شامل شده و پس از ترخیص از گمرک محموله را درب منزل یا محل کار مشتری تحویل می دهیم.
بسته های بزرگ و کم وزن از طریق وزن حجمی خود قیمت گذاری می شوند.به عنوان مثال زمانی که حجم مرسوله در مقایسه با وزن آن زیادتر از فضای اشغالی معمول باشد حجم مرسوله از طریق حاصل ضرب طول در عرض در ارتفاع بر حسب cm تقسیم بر 5000 و ضرب در تعداد کارتن محاسبه می شود
بله – گروه تجاری میعاد پژوهان با دارا بودن دفتر فیزیکی در شهر شنزن و با داشتن لایسنس صادرات در چین یک فورواردر class A در چین میباشد که توانایی ارائه خدمات حمل و نقل بین المللی از چین به ایران و دبی را دارا میباشد.
کلیه هزینه ها به صورت ریالی توسط دفتر میعاد پژوهان در ایران دریافت میشود.